Gościu napisał temat :
( Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam pewien problem, ponieważ zostałem przez was zbanowany, co według mnie jest śmieszne. Po raz pierwszy chyba zostałem zgłoszony, więc nie czaje tego portalu. Moje pytanie brzmi jak tu się odwołuje itp itd? biggrin.gif
Nie widzę takiej opcji. Klikam po całym portalu ale nigdzie mnie i nie chcę przerzucić. W dodatku mam zastrzeżenia co do słuszności mojego skazania. Rozpisano mi tylko 3 akcje z czego 2 są czyste moim zdaniem, jedna faktycznie dziwna ale z niej też się mogę wytłumaczyć.
W moim temacie proszę o uzasadnianie swojej opinie oraz poprawność gramatyczną. Pozdrawiam Michał.
PS. Mam nadzieje, że nie trzeba wysyłać jakiś sms by móc się odwołać w moim mniemaniu od niesłusznego bana. Proszę o nie zamykanie tematu, ewentualnie o przerzucenie do właściwego działu. )
Odpowiedź moja wyglądała tak:
zweryfikuj konto steam / doladuj portfel lub "zarób" na odwołanie i sie odwołaj z linku powyzej
Po czym otrzymałem taką wiadomość:
Słucham?
Jesteś bezczelny. Niby jakim prawem mam płacić wam za UB? Tak bardzo chcieliście być inni od Blacklisted a jesteście dokładnie tacy sami jak oni. A nie jednak nie. Na Blacklisted demo sprawdza więcej osób niż 3...
Opiszę całą tą sytuacje na chłopski rozum.
1. Ukradliście mi portfel (Zbanowany steam. Więc wszędzie będą mnie banować)
2. Jak nam zapłacisz to może oddamy Ci portfel. Z naciskiem na może. (Każecie się odwołać, naturalnie nie za darmo, chociaż to przez was jest ta sytuacja. Dlaczego? Bo jedna akcja czy jeden świadek to nie jest żaden dowód)
Proszę o numer telefonu ewentualnie inny numer kontaktowy właściciela serwera.
Proszę nie zamykać tematu i nie zamiatać go pod dywan. Taka Sytuacja jest niedopuszczaln
Zdziwiłem się trochę i postanowiłem trochę dobitniej odpowiedzieć:
zweryfikuj konto steam / doladuj portfel lub POPROŚ GRZECZNIE na odwołanie i sie odwołaj z linku powyzej
Jeszcze jeden taki post a Twoja mozliwosc odwolania bedzie na tym portalu niemozliwa.
Czytaj ze zrozumieniem i uzywaj mózgu, to nie boli - a moze .....
1) uwazaj co piszesz, bo ukrasc to Ci moge jedynki
2) nie porównuj Nas do konkurencji, bo po prostu ona już nie istnieje
3) jesli jeszcze raz mnie zdenerwujesz to opuscisz ten portal na zawsze, bez mozliwosci odwołania
4) napisałeś o poprawności gramatycznej, a nie używasz mózgu albo tego co masz w głowie, poniewaz nie potrafisz czytac ze zrozumieniem
5) chamsko nic tutaj nie osiągniesz, uwierz mi na słowo
6) pomoge Ci z tym mózgiem trochę
http://www.anticheat...showtopic=15990
7) wszystko co napisałem powyżej potraktuj jako ostrzeżenie
Odwołanie Twoje będę osobiście oceniał smile.gif
Wiadomość zwrotna wyglądała następująco:
1. Czy ty mnie straszysz, że stracę swoje zęby? Groźby w Polsce są karalne. Pokazujesz tylko swój mierny poziom. Niestety po części reprezentujesz ten portal i wystawiasz kiepską jemu ocenę.
2. Bez komentarza. Mogę porównywać was do kogokolwiek i czegokolwiek. Jesteśmy w Polsce i tak samo wasz serwer jak i Ciebie obowiązuje polskie prawo. Między innymi wolności słowa.
3. A więc możliwość odwoływania się na tym portalu zależy od twojego humoru? Gdzie Cię niby zdenerwowałem? Bo napisałem swój punkt widzenia?
4. Ciągłe wyzwiska. Ktoś kto ma problem ze znalezieniem logicznych argumentów zazwyczaj używa wyzwisk. Żałosne. Twoje inwektywy w stosunku do mojej osoby są żałosne. Czy w którymś z poprzednich moich wypowiedzi kogoś obraziłem? Dlaczego więc ty mnie obrażasz, że nie używam mózgu itp.
5. Niby gdzie chciałem coś osiągnąć chamsko? Przeklinałem? Nie. Wyzywałem? Nie. Zdenerwowanie? Naturalnie. Przecież chcecie mnie w pewnym stopniu okraść z gry którą posiadam czyli CS 1.6
6. Dalej wyzwiska i marna próba zdyskredytowania mojej osoby. Naprawdę mnie to nie boli. Wystawiasz jedynie opinie na temat *****. Mógłbyś to napisać w pierwszym poście a nie byłoby mojego postu wcześniejszego.
7. Złamałem gdziekolwiek regulamin?
Dopóki oceniasz sprawiedliwie możesz sobie oceniać kogo sobie chcesz. Niestety po twoim pełnym agresji poście wątpię byś obiektywny i sprawiedliwy. Pozdrawiam Michał.
No tak, zdenerwowałem Cię. Pokaż jak wiele możesz i pomóż mi opuścić to forum bez możliwości odwołania. Udowadniaj konkurencji, że mają racje.
Widocznie kolega chciał sprawdzić mój margines
Udało się !
cyt kolegi: ( A na bana mam wyj**ane. )
Skoro tak to temat zamknięty. Pozdrawiam
Grą słów można zabić niejedno chamstwo...
Tylko że to dziadostwo wierzy w reinkarnację.
... chamstwo rodzi chamstwo a leczy się je chamstwem.