Cześć
Pewnie z czasem postanie w tym dziale szczegółowy regulamin admin, ale zanim to będzie, to mam "kilka uwag na początek":
- admini nie przeklinają
- piszą poprawnie po polsku
- starają się utrzymać kulturę na serwerze
- zanim zbanujecie, korzystajcie ze slapów, kicków, bany niech będą ostatecznością
- nie spinają się (błagam!
)
- bierzcie czynny udział w życiu forum, póki co niektórzy admini mają jednego napisanego posta (tego z podaniem
)
- jeżeli serwer jest pusty a chcecie pograć, to nie czekajcie aż się zapełni, tylko sami spróbujcie go rozkręcić! Od tego między innymi jest administrator serwera i mam nadzieję, że będziecie się do tego stosować
- jeżeli ludziom ewidentnie dana mapa nie leży i proszą o zmianę, to wiecie jaka jest Wasza rola
zawsze można dać jakąś inną mapkę, byle serwer nie zamienił się w dd2 only
jak jest mało ludzi to możecie zmienić na mniejszą mapkę itp
- nie nadużywajcie flag! Opcji adminowania używajcie tylko wtedy kiedy trzeba, w pozostałych przypadkach po prostu cieszcie się grą
- to że na @say nie pojawia się Wasz nick, nie znaczy że jesteście anonimowi, bo są jeszcze logi serwera ;>
- ADMINI NIE KŁÓCĄ SIĘ ZE SOBĄ NA SERWERZE ANI NA FORUM! Chyba, że na @say_team albo na ukrytym dziale forum - tam możecie się na siebie napinać do upadłego i tam będziemy rozwiązywać spory (chociaż mam nadzieję że takich nie będzie)
Musiałem to wypisać, bo jednak jakiś porządek musi być.
Jeśli komuś te warunki nie odpowiadają to nie ma co się męczyć, po prostu dajcie znać
Jak coś jeszcze mi się przypomni, to dopiszę.
Jak chcecie coś od siebie dodać, to walcie śmiało.
Aaa, jeżeli będą konkursy to Wy też możecie w nich brać udział, tylko ja je organizuję, więc tylko ja w nich udziału nie biorę. Jakby ktoś miał do Was o to problem to piszcie do mnie.