Witam, wątpię aby ktokolwiek tutaj mnie znał, tak więc postaram się Wam trochę przybliżyć moją osobę.
Mam na imię Paweł, na forach występuję pod nick'iem "
glutex", w grze natomiast jako "
Mamamba". Ile mam lat - możecie sprawdzić w profilu. Mieszkam na Śląsku w okolicach Pszczyny. Z wykształcenia jestem Informatykiem. Z CS'em jestem już związany chyba z 10 lat (z przerwami), ale dobrze pamiętam jeszcze wersję 1.5 i bodajże pierwszą mapę na której grałem - cs_crackhouse. Mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej, jednak wszystko zależy jak potoczy się przyszłość. Z pewnością łączy mnie z Wami dezaprobata dla ludzi nie umiejących zachować zasad zdrowej rywalizacji, czyli potocznie mówiąc - cheater'ów. Myślę, że
BanID "odwala" kupę dobrej roboty, a przy pomocy innych serwisów może bardzo skutecznie zepsuć sporo krwi cheater'om i to nie tylko w Polsce. Byłem H@ oraz Moderatorem kilku sieci, współtworzę nadal pewną sieć lokalną zrzeszającą graczy z moich okolic, oraz aktywnie udzielam się na jeszcze dwóch sieciach. Posiadam także dość duży zasób poradników dotyczących Counter-strike'a w wersji 1.6, które może po zaaklimatyzowaniu się tutaj, zamieszczę na forum. Obecnie gram na myszce kulkowej (co widać po moim nick'u w grze -
"Mamamba | Ball Mouse") -
Trust Ami Mouse 250S Cordless. W normalnych warunkach używam poniższego sprzętu:
Karta Graficzna:
nVidia GeForce 7600 GSKarta Dźwiękowa:
Sound Blaster AudigySłuchawki:
Creative Fatal1tyMysz:
A4T EVO XGame Laser Oscar X750 Red Fire USBInternet: Netia 1Mb
Uwielbiam piłkę nożną, którą kiedyś aktywnie trenowałem, niestety z powodu kontuzji kolan musiałem przerwać moją jakże błyskotliwą "karierę" ("A-klasa")...
Moją drugą pasją (jak można stwierdzić po avatar'ze oraz logo/spray'u w grze) jest złocisty trunek pewnej konkretnej marki. Lubię także posłuchać konkretnej muzyki, taką jaką jest Rock/Metall (Ramms+ein, Apocalyptica, Irion Maiden, Nirvana itp.), czy też obejrzeć dobry film (głównie z gatunku thriller'a).
To by było na tyle, w razie jakichś pytań zapraszam do umieszczania ich w postach poniżej... Pozdro...
Link do działu Pokaż nam się.