Witam wszystkich serdecznie
gralem rok czasu na non steamie ... Pozniej w moje rece wpadlo konto steam, mam na nim przegrane zaledwie 500 godzin. Szybko zlapalem skilla i dosyc niezle mi idzie. Zrobilem pare "Fragmovie'sów". Ostatnimi czasy w komentarzach pojawiaja sie tresci typu Metori, hl 1. Cheater ...
Nigdy w zyciu nie uzywalem Cheatow.. Wszystkie gry jakie posiadam są oryginalne i na pewno nie chcialbym stracic na darmo pieniedzy. posiadam rozne gry na Originie jak i sporo na steamie ...
Nie zrozumcie mnie zle teraz, bo nie mam na celu reklamowanie niczego
http://www.youtube.com/watch?v=3h1vK4V701Yto jest moje Fragmovie w ktorym zaczely pojawiac sie takie komentarze... Wole wyjasnic ta cala sprawe z profesjonalistami, czyli wami... Wyczytalem ze te metori jest czyms na wzor Aima. To moze tak wygladac gdy wale te banie, ale dlaczego? Zawsze jak gram, mam ustawione 200 fpsow, jezeli w regulaminie serwera jest to dozwolone. Stad tez czasem gdy wale banie to nie idzie kula perfidnie w czache tylko jest leciutkie opoznienie "tak jakby" u przeciwnika i kula siega go gdy zalozmy on jest juz za sciana. Widzialem pare takich filmikow na YT, gdzie koles uciekal a typek z AWP jeszcze go zabil pomimo tego ze kula nie poszla idealnie w cialo...
Moze mi ktos wyjasnic czemu gadaja ze mam te pieprzone metori
Niech najlepiej jakis specjalista to oceni, bo naprawde nie jestem pieprzonym cheaterem i nie chce zeby takie typy psuly mi reputacje ...
Dzieki z gory i pozdrawiam